TRIOMOS
MARIJKE, OLSI EN SUNGHEE LEERDEN ELKAAR KENNEN VIA HUN STUDIE AAN HET CONSERVATORIUM TE UTRECHT. IN 2016 SLOOT IEDEREEN ZIJN OF HAAR MASTER AF EN BESLOTEN ZE IN VASTE SAMENSTELLING VERDER TE GAAN, ONDER DE NAAM TRIOMOS.

Het eerste complete programma wat ze samenstelden, bestond uit Spaans-Argentijnse muziek. Wat begon als de afstudeeropdracht van Marijke, liep uit op een heel mooie productie. Samen met illustrator Sophie Pluim bedacht ze een muzikale reis die als eerste naar Andalusië voerde. Tijdens ‘Voces de la Tierra’ van de Spaanse componiste Elisenda Fabregas waant de toehoorder zich in de tuinen van de Alhambra en slentert door de smalle straatjes van Granada. Daarna zet de reis zich voort naar Buenos Aires waar 3 soorten tango’s zijn te zien en te horen. Als eerste de Avant-garde tango van Kutnowski, vervolgens een authentieke tango uit het einde van de 19e eeuw. En als laatste muziek van de bekende Astor Piazzolla, de grondlegger van de nieuwe tango.

Deze voorstelling van muziek en beeld is vanaf begin 2017 te zien en te horen. Neem voor boekingen of informatie contact op via het contactformulier op deze website.

Volg Triomos ook op Facebook!

HET TRIOMOSENSEMBLE

Marijke de Jong
marijke-profielfoto

FLUIT

Klik voor een uitgebreide biografie

Olsi Dhami
olsi-profiel

CELLO

Klik voor een uitgebreide biografie

Sunghee Jo
sunghee-jo-picture

PIANO

Klik voor een uitgebreide biografie