TRIOMOS
VAN KLASSIEK TOT LATIN, ALLES IS MOGELIJK MET TRIOMOS! DOOR ONZE VERSCHILLENDE ACHTERGRONDEN HEBBEN WE VEEL ERVARING IN ANDERE STIJLEN NAAST DE KLASSIEKE MUZIEK. OLSI, UIT ALBANIE, MET ZIJN KENNIS VAN DE BALKAN MUZIEK. MARIJKE DOOR HAAR BANDEN MET LATIJNS-AMERIKA EN ZUID-KOREAANSE SUNGHEE MET HAAR PASSIE VOOR OPERA. HIERDOOR KUNNEN WE EEN INTERESSANTE MIX AANBIEDEN EN EEN DIVERS PROGRAMMA.

Het eerste complete programma wat ze samenstelden, bestond uit Spaans-Argentijnse muziek. Wat begon als de afstudeeropdracht van Marijke, liep uit op een heel mooie productie. Samen met illustrator Sophie Pluim bedacht ze een muzikale reis die als eerste naar Andalusië voerde. Tijdens ‘Voces de la Tierra’ van de Spaanse componiste Elisenda Fabregas waant de toehoorder zich in de tuinen van de Alhambra en slentert door de smalle straatjes van Granada. Daarna zet de reis zich voort naar Buenos Aires waar 3 soorten tango’s zijn te zien en te horen. Als eerste de Avant-garde tango van Kutnowski, vervolgens een authentieke tango uit het einde van de 19e eeuw. En als laatste muziek van de bekende Astor Piazzolla, de grondlegger van de nieuwe tango.

Wij maken van elk event een belevenis. Of het nu gaat om een huiskamerconcert, een optreden in een verzorgingshuis, een zakelijk event of muziek tijdens huwelijk of begrafenis, wij kunnen u passende muziek aanbieden voor elke gelegenheid. In overleg kunnen wij verzoeknummers uitvoeren. Neem voor boekingen of informatie contact op via het contactformulier op deze website.

Volg Triomos ook op Facebook!

HET TRIOMOSENSEMBLE

Marijke de Jong
marijke-profielfoto

FLUIT

Klik voor een uitgebreide biografie

Olsi Dhami
olsi-profiel

CELLO

Klik voor een uitgebreide biografie

Sunghee Jo
sunghee-jo-picture

PIANO

Klik voor een uitgebreide biografie